Nov 202010
 

Denna dagen, Lördagen, jag sov rätt länge idag efter en lång vecka ute i landet, det tar på krafterna att vara borta så mycket, och framförallt att komma hem sent på kvällarna. Fredagskvällen blev mest tågresande. Nåväl, idag var en ny dag.

Borttagen bild

Egentligen var dagen rätt stillsam, det blev inte mycket gjort, vi slängde lite sopor på återvinningen, handlade lite skor till AC och Jesper, lagade mat, det blev reninnanlår för dem som äter djur, och för mig blev det nån form av basilikapuckar. Jag hade inte energi till att laga nått från grunden, så det blev halvfabrikat. Hoppas jag får energi igen att laga mat på ett ordentligt sätt. Lite bakande, jag gjorde en omgång med kavringen, ugnen var ju redan varm, så jag passade på.

Malin och Hans var på besök, efter maten så byggde Malin ihop smörgåstårta till morgondagens lite tidiga firande av Jesper, det är dags för hans 21:års dag på Onsdagen, men vi tar firandet imorgon istället.

Maskrosvinet i källaren har fått sig en avsmakning, det är ett rätt torrt vin iår, fullt drickbart.

Dagen och jag är slut, vi får se vad morgondagen bjuder på.

Häpp!

  3 Responses to “Kort helg”

  1. Men ta bort den där jäkla skitbilden!!

  2. Tack

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*