Sep 292010
 

Inatt har Kung Bore varit på besök vid vårt hus, för första gången åkte skrapan fram för att få bort isen från framrutan, vi går mot kallare tider. För att toppa det hela så sa de på radion att allt pekar mot att den kommande vintern blir den kallaste på 1000 år, brrrrrrr.

Första frosten

Jag hade lovat att hämta upp min hustru mot slutet av dagen, och för att få till det så traskade jag hem och hämtade bilen för att mer eller mindre omgående rulla ner till hennes jobb, varpå turen tillbaks vidtog strax därefter. Det blir lite svängar. Malin tittade in till oss och vi passade på att äta middag tillsammans, alltid lika trevligt.

Finfrämmande på middagsbesök

Efter den goda middagen så passade vi på att hälsa på Annelie, allt var väl på den fronten. Vi var även kallade att kika lite på golvet hemma hos Frida, så det blev en tur dit med. Såg och Bock levererades.

Jamboree om och på golvet

Det är inte så många timmar kvar på dagen, väl hemma i soffan tog vi lite kvällsfika, Tisdag Katt var som galen på AC’s mjukost, hon gav sig inte förrän hon fick en egen ostkub att afnjuta. De är tossiga de där katterna.

Tisdag Katt

Nähepp, då var denna dagen lagd till handlingarna, Idol på burken och klockan ringer tidigt imorgon.

Tjingeling!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*