Sep 012010
 

För en gångs skull slapp jag åka iväg tidigt på morgonen, ett par timmars kontorsarbete hann jag med innan dagens färd till Västerås påbörjades. Hösten närmar sig nu med stora steg, lite kallare på morgonen, snart är det väl mörkt när man skall kliva upp, jag gillar inte riktigt hösten skall jag villigt erkänna.

Jag lunchade solo idag, så det blev vanliga Bredbar i Västerås, de har en härlig stämning hos personalen, alltid nära till ett leende och ett litet samtal. Jag gillar när personalen får ta plats och inte bara vara servicepersonal. Mötet mellan människor är så viktigt.

Bredbar Västerås

Jag inser mer och mer att jag gillar lasagne väldigt mycket, och även idag blev det veg lasagne. Ibland undrar jag hur det kommer sig att jag utan problem kan äta samma maträtt flera dagar på raken. Lasagnen var kalasgod, salladen och brödet fick inte vara med på bild, men de var även kalas.

Veg Lasagne, Bredbar Västerås

Efter maten satte jag mig en stund och inväntade att paltkoman skulle inträda, sen vidtog dagens arbete. Allt gick bra och redan vid 19 tiden rullade jag hem till Gävle för att få spendera kvällen hemma hos min älskade hustru.

Over and Out!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*