Jul 072012
 

Kvällen är ung, eller rättare sagt lite sen, men ikväll var dagen då det skulle bli live-stream av P-Floyd’s konsert från ladan i Skog. Jag har sett fram emot detta ett bra tag men hade mina farhågor om att kvalitén skulle vara sisådär. Men ack vad jag bedrog mig, både bild och ljud var helt perfekt, lika så alla låtarna som P-Floyd framförde.

P-Floyd, Live Skog 2012

P-Floyd är ett tribute band som spelar musiken av brittiska gruppen Pink Floyd, Merparten av detta faller mig mycket väl i smaken.

Hela konserten finns upplagd på nätet, den finns att se på P-Floyd’s hemsida. Tre härliga timmar utlovas.

Skall nog ta och se kom konserten ett par gånger 🙂

Go’Kväll!

 Tagged with:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*