Apr 252010
 

En god natts sömn, sen är man igång igen. Det är en hel del vårbestyr som skall skötas. Malin sov över hos oss i natt, så när jag hörde att hon började vakna till så bakade jag lite scones som vi alla sen smaskade i oss. Jag tror det var uppskattat, i alla fall försvann nästan allt, det är ett gott tecken.

Scones

Vi har kvar lite klipp från när vi beskar vårt äppelträd, och AC har klippt ner detta i säckar i omgångar, men idag hade jag tid att hjälpa till, så jag klippte grenar i nån timme, högen minskade iaf lite.

Grenar

Efter en snabb fika gjorde jag lite åtgärder så att vi åter fick ljus på vår vind, det har varit urkopplat ett bra tag, men idag var en utmärkt dag att åtgärda detta på.

Sen gjorde jag oc AC slag i saken och sorterade upp bland kartongerna på vinden, det är makalöst hur mycket saker som samlas under åren.

AC på vinden

Efter ett par timmar gav vi upp, men mycket blev utrensat, nu skall det bara iväg till återvinningen, men det får bli till helgen.

Imorgon är en ny dag, vi får se vad den har att bjuda.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*