Dec 272011
 

Hipp Hipp Hurra!! Idag är Mamma Malins födelsedag, denna dagen är hennes 26:e födelsedag så det skulle firas ordentligt.  Jag och hustrun rullade ut till Malin för god mat och firande.

Mamma Malin 26 år

Vi blev mycket väl förplägnade då vi blev bjudna på nått för mig så ovanligt som Kroppkakor. Övriga sällskapet hade ägnat några timmar åt att riva potatis och koka kroppkakorna, och de hade även gjort en vegetarisk variant med olivfyllning. Allt avnjöts med rårdörda lingon och ovispad grädde, riktigt mättande och gott.

Veg Kroppkaka

Efter maten fick jag en rejäl paltkoma, så jag fick lura lite på soffan 🙂 Sen blev det kakor, de flesta hembakta och köpetårta, Malin är riktigt huslig av sig tycker jag.

Kakor!

Tårtan

På det hela taget sett verkade Malin mycket glad över sina presenter och hela firandet. Jag och hustrun hade mycket trevligt.

Malin 26 år

Kvällen är sen nu, jag och hustrun är åter hemma hos oss, nu väntar vi några dagar innan det blir dags för nästa födelsedagskalas 🙂

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*