May 132010
 

Även idag har jag varit på Earls Court för Museums and Heritage mässan, det har varit intressant, så jag tänkte visa några bilder från mässan.

Earls Court

Mässhallarna Earls Court One och Two ligger i.. ehh.. Earls Court. Stadsdelen är lite sliten, men mässområdet är i högsta grad levande.

I en av hallarna hölls Museums and Heritage 2010, det är en mässa som framförallt inriktar sig på museer och kulturarv i England med omnejd. Under de dagar mässan hölls så var det rätt mycket besökare i omlopp.

Mässbesökare

Idag fick jag tid och möjlighet att prata en längre stund med det företag, CodSteaks, som byggt dekoren till de två senaste Wallace & Gromit filmerna. Riktigt spännande att få lite inside information.

CodSteaks

Fram mot halv 5 denna dag stängde mässan, mina fötter är helt platta och skorna lätt fuktiga inuti, det skall bli mycket skönt att få renovera dem inom snar framtid.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*