May 102010
 

Middag, en av dagens viktigaste mål, det är då vi har möjlighet att summera dagens händelser, se vad dagen burit med sig. Denna afton begav jag och min älskade fru oss till Mosob i London för en fantastisk middag.

Mosob - London

Den ethiopiska/eritrianska maten är en familjeangelägenhet, så vi tog in en mosob med blandat vegetariskt och djur. En injera-rulle bildade skiljelinje så att inga misstag skulle ske 🙂

Injera med mix

Detta är fingermat, med injera brödet plockas maten upp och förs mot kakinkastet, smakerna är magnifika, långt från det Svenska köket kan jag lova.

Hustru Gemzell avnjuter maten på Mosob i London

Maten sköljdes ner med Etiopisk öl, och Ac ordnade en WineCooler, detta borgar för att samtalet skall flyta på bra.

Detta blir garanterat ett återkommande besöksställe för oss, för maten var underbar, likaså personalen, stämningen och atmosfären var mycket god.

Personligt signerat visitkort - Mosob

Som en liten twist, pricken över I, så signerade ägaren ett visitkort med våra namn skrivna på amharinja, mitt kort, där står det “Stefan Gemzell”.

Ett besök anbefalles, och vill du ha träning, så finns det även bra Etiopiska restauranger i Sverige.

  2 Responses to “Mosob – London”

  1. Vad jag längtar efter etiopisk mat. Drägglet börjar rinna och jag är nästan på väg att slänga mig i bilen och åka till närmsta etiopiska restaurang bara sådär 40 mil bort. Ha det bra!!

  2. Nåt att se fram emot/Christian

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*