Nov 272012
 

Dagarna går ihop med varandra, jag har varit igång så mycket se senaste månaderna att jag har lite svårt att avgöra vad det är för veckodag, så när jag blir osäker får jag konsultera kalendern, konstaterade att det var Tisdag idag.. inte för att det gör mig så mycket, men jag funderar ofta på hur det påverkar mina nära och kära.

Vänern vid Läckö

Vänern vid Läckö

Jobbet går bra för oss, det finns absolut inte något annat som tar fokus från det vi håller på med, skönt att kunna beta av listan punkt efter punkt. Vi har nu gjort klart allt som är att betrakta som stora saker, men alla de små detaljerna tar nästan lika lång tid att få till innan vi är framme i mål.

Det skulle vara skönt med lite snö nu, det är så mörkt på både förmiddagar och eftermiddagar, nästan så att solen knappt letar sig upp ens under dagen.

Saknar min söta hustru.

Go’natt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*