Aug 302011
 

Arbetet med renoveringen har tagit ut sin rätt, jag har känt av ont i skenbenen de senaste kvällarna och har i princip inte kunnat göra mer nytta än att nöta på soffan 🙁 Stödstrumporna är på och benen smörjs in med salva för att lindra den värsta smärtan. Nå, det har ju varit ett rätt hårt tempo de senaste veckorna.

Jag och hustrun har hunnit välja ut tapeter till vårt nya gästrum, det kommer bli fint det här kan jag lova. Idag på lunchen rullade jag tillbaks med böckerna till färgaffären.

Tapetböcker

Semestern är slut, jag är tillbaks på jobbet igen. Lite ovant är det allt med första dagarna innan allt är uppe i full fart igen. Det är massa saker som ligger och väntar på mig så jag tror att det kan bli en intensiv höst för mig.

På kvällen fick jag och hustrun besök av lilla Charlie och Malin. I ett obevakat ögonblick när jag gick ner till nedanvåningen så såg jag två fruntimmer lutade över badkaret och en liten man plaskade i vattnet. Han verkade gilla det där med att bada, åtminstone inledningsvis, sen blev han nog lite putt för då skulle det skrikas en liten stund. De är ombytliga de små liven .

AC och Malin badar lilla Charlie

Kvällen blir nog inte så sen för mig, jag kan ju ändå inte göra nån större nytta med mina kassa ben.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*