Apr 222010
 

Denna dag började prima, min älskade fru ringde mig på morgonen, det är så härligt att höra hennes röst.

Efter intagen frukost så var det bara att sätta sig i bilen och köra till Norrköping, och självklart börjar det snöa… temperaturen kröp ner till 1 ynka grad, så med sommardäck på bilen så blev det bara att låta hastigheten sjunka.

Snö i Norrköping

På jobbfronten har jag mest puttat lite på elektrikerna på bygget för att få dem att färdigställa de delar som är av vikt för mig, idag har de gått riktigt bra, väldigt mycket är nu avprovat, man blir ju så glad när saker och ting fungerar som det skall.

Jag drog mig lite för att gå iväg på lunch, för det var ju det här med snön, dock hade det lättat något mot 13 tiden, så då gick jag resolut iväg till Fräcka Fröken för att intaga lite mungott.

Ost och Broccoli paj

Som synes så blev det idag en Ost och Broccoli paj, inte alls så dumt, men jag tycker nog att deras veg-lasagne är ett snäpp bättre.

Efter dagens värv så smet jag in på en liten bakgård som säkerligen kommer att få en upprustning den närmsta tiden, där hittade jag såna där miljöer som bara inte får finnas längre. Tidens tand har arbetat helt fritt, mysigt vackert.

Sliten bakgård i Norrköping

Rost, smaka på detta underbara ord!

Rost

De obligatoriska armeringsjärnen stod buntade i bal lutad mot en graffititäckt vägg.

Armering

Men det finaste av allt, på en närliggande transformatorstation fanns det som mest kan kallas för klotter, men med en ack så underbar innebörd!

Innerligt kärleksfullt klotter

Nu är det inte mycket kvar av dagen, lite skall jag förbereda inför morgonen, men nu blir det lite telefonmys med min kära hustru.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*