Jun 212011
 

Nattens sömn blev kort men god, frukosten på Hotel Lipp i Trondheim var spartansk med duglig, det var inte direkt något dignande utbud som erbjöds, men jag ville ändå bara ha macka med lite grönt på och en kopp kaffe, så jag var nöjd när jag gick därifrån.

Hotel Lipp, Trondheim

Det var ju resdag även idag, men lite tid fanns det på förmiddagen för ett besök på Rockheim, det var lite spännande att se hur allt höll ihop, särskilt alla de saker som jag byggt till det museet. Jag fick även träffa ett par av mina Norska kollegor, de visade upp deras senaste utställning, om Wenche Myhre.

Baksidan av Rockheim

Häftiga stormvindar hade gått hårt åt ett par av fasadens glasplattor, det kan fläkta rätt rejält här när det drar till från havet. Men på det hela taget sett var allt i prima skick.

Venche Myhre - Rockheim

De hade fått till en riktigt bra utställning, ögongodis lite här och där, mycket spännande interaktiva saker, särskilt en paparazzi-experience föll mig i smaken. Vi samtalade en bra stund, sen var det dags att rulla vidare upp till Vaerned (Hell International Airport)

Flyget hem från Hell International Airport

Det var skönt att återigen få flyga direkt hem till Arlanda utan att passera Oslo, men landningen på Arlanda var inte nån större höjdare, för det var mycket kastvindar så landningen fick avbrytas när vi bara var en ca 50 meter från marken. Piloten stampade på gasen och upp upp och iväg igen. Efter en runda kring Uppland så landade vi på en helt annan bana. Det är i såna lägen som jag är glad att det inte är jag som är pilot 🙂

Kvällen är nu slut, dagen och jag med, så nu skall jag krypa till sängs.

Imorgon är det en ny dag.

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*