Jul 242010
 

En av de vanligaste åtagande man har efter en semesterresa är att ta tag i allt som legat i träda under bortavaron, och denna lördag har varit precis så.

Tvättmaskinen har gått varm, jag har kört en 5-6 maskiner idag, gräsmattan är välfriserad, hustrun har jagat såna där förbaskade fruktflugor, vi hade glömt 2 st kiwi frukter, så de hade varit en grogrund till fanstyget 🙂

AC gillrar fällor

Min kära hustru kör med lite olika trix för att lösa problemet, en klassiker som funkar bra är att blanda vinäger med diskmedel och vatten, de fällorna fångar en hel del av fanstygen.

Mot eftermiddagen till så åkte vi ut på lite ärenden, Frida hade fått sin cykel sadel stulen, så vi ordnade till en ny sådan, egentligen var det slut på sadlar som passade till cykeln, men vi löste det med lite förhandling om att få köpa skyltexemplaret. Han som hjälpte oss på biltema försvann ett tag ut i kullissen, sen kom han ut med en sadel till oss, strålande service!

Frida har snabblås till sadeln på sin cykel, så det är bara att fälla ut låset och gå iväg med sadeln. Nu har i alla fall stålhästen en ny sadel och snabblåset är utbytt mot en stel låsning.

Fridas Stålhäst

Lite mat bör man även ha, så Citygross fick ett besök av oss, förutom det vi skulle ha, så blev det även en påse med Ahlgrens Schyssta Rattar.

Ahlgrens Schysta Rattar!

Nu fortsätter kvällen, hustrun lagar mat, skall bli gott med potatis och blomkåls låda, det var länge sedan.

Hej Hopp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*