Oct 122010
 

Idag har jag varit en sväng till Stockholm för möte, resan började för en gångs skull i rimlig tid, så jag slapp gå upp mitt i natten. 08:06 rullade jag söderut mot Storstan!

Det pågår en massa arbete på Centralstationen, det pålas, grävs, nya rulltrappor men verksamheten är ändå i full fart, det är precis lika mycket folk som vanligt.

Stress på väg till tunnelbanan

Nere på gröna linjen så syns att det är problem med stabilitet i samband med grundarbeten, för man har stagat upp våningsplanen med gigantiska stöttepelare som går genom våningplanen, hoppas att de har räknat rätt så att inte taket trillar in.

Förstärkningar på t-centralen

Mötena idag hölls i Solna, det pågår byggnadsarbeten även där, så när det sprängdes på Karolinska Institutet och Karolinska Sjukhuset så skallrade det till rejält i inredningen.

Efter avklarat möte så begav jag mig åter till stationen för att få mig en veg sushi sen väntade tuffe tåget.

Tisdag Katt

Efter dagens jobb och förberedelser inför morgondagen så väntade middagen hemma hos min älskade hustru, maten var kalas, katterna mycket intresserade, men Tisdag Katt, hon intog viloläge på sin sedvanliga plats i soffhörnet.

Dagen är nu i tryggt förvar i minnenas land.

Hepp!

  One Response to “Stockholm”

  1. Det är tråkigt att vi aldrig ses när du/ni är i stan. . . .
    V och C

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*