Aug 172013
 

Så här i semestertider är det helt perfekt att ägna sig åt storstädning, så det är ungefär det som jag och älskade hustrun har ägnat oss åt de senaste tre dagarna. Jag har mest ägnat mig åt källaren, detta gravt eftersatta utrymme i huset. Otaliga svängar till återvinningen har det blivit, men nu börjar det så sakteliga bli lite ordning på torpet.

Jag har även slängt sånt som jag inte trodde att jag skulle kunna slänga, sånt som gamla LP-skivor, datorer och annat tekniskt pyssel. Det var en lättnad att bli av med skiten, jag har ändå inte använt dem på år och dar.

Städad källare

Städad källare

Golvet i en sektion av källare håller jag på att gjuta igen, det är bara jordgolv därunder, och nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen att ta tag i detta. Det är mycket som återstår, men jag har kommit en bra bit på vägen.

Vad övrigt, jag har tagit ner min affisch från Kulturhusets utställning med Odd Nerdrums målningar. Vi insåg att det skulle bli ett litet problem när Kapten Kaos en dag pekade på bilden och sa “Stefan Naken Snopp”.. ja, nä, så kan vi inte ha det. Odd hamnar nu på vinden.

Odd Nerdum - Kitchmålaren Affisch Kulturhus Stockholm

Odd Nerdum – Kitchmålaren Affisch Kulturhus Stockholm

Det är skönt att få jobba med kroppen, fast cementsäckarna tog på krafterna, man dricker för lite vatten, fast när resultatet av vår storstädning blir bra, ja då tar man det som det kommer.

Jo, jag gjorde lite fynd bland alla mina lådor, det var två böcker som jag fått av min pappa, dessa skall jag ta och läsa igenom vid tillfälle. Vi hade i mångt om mycket väldigt lika boksmak.

Först, Norstedt Engelska Idiombok.

Engelska Idiomordbok

Engelska Idiomordbok

Och så denna, Norstedts Förbjudna Ordbok:

Förbjudna Ordbok

Förbjudna Ordbok

Over and Out!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*