Jun 222011
 

Idag för 10 år sedan så stod jag och min älskade hustru i S:T Ibb’s kyrka på Hven och lovade att älska varandra i nöd och i lust.

Detta har vi klarat av med bravur, inga som helst problem på den fronten. Jag tror nämligen att hela hemligheten med en lycklig tillvaro är att man pratar med varandra, inte bara till varandra. Jag och min älskade hustru är bra på detta.

Anne Catrine Gemzell

Vi smygstartade redan igår kväll då hustrun fick en liten gåva av mig, det blev ytterligare en liten ring av titan som fick gömma sig innanför vigselringarna. Jag tycker det är en väldigt fin färg på titan, skall nog ta en koll framöver för att se om det finns andra fina smycken i det materialet. Min hustru hade även hon en gåva till mig, mer om den lite längre fram i veckan, för idag har hustrun allt mitt fokus.

Mera ring

Så idag passade vi på att ha en liten lunchdate tillsammans, det blev ett besök på Sakura Sushi på Nian, gissa vad jag åt för gott 🙂

Veg Sushi, Sakura Sushi

Jag hoppas jag får leva länge tillsammans med min kära hustru, men vi tar dag för dag tillsammans som de kommer, det brukar bli bäst så.

  One Response to “Tennbröllop”

  1. Lycka till i fortsättningen kära bröllopspar.. Allt gott önskar mamma

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*