Feb 272013
 

Efter en välförtjänt nattvila med tillhörande sovmorgon och sen frukost så drog dagens gedigna program igång, vi skulle gå och titta på musikalen The Lion King på The Lyceum Theatre.

The Lion King - London

The Lion King – London

The Lion King var verkligen en upplevelse, dels är Lyceum en rejält stor teater, om jag förstod det rätt så har Lyceum en kapacitet på 2100 säten, det är inte illa. Vi hade biljetter på balkongen och hade en riktigt bra sikt ut över scenen.

Denna musikal är en form av iscensättning av den tecknade filmen om lejonkungen, så publikens medelålder var nånstans kring 8-12 år, det var lite lustigt, för i går kväll pratade jag och älskade hustrun om just marknadssegmentet att göra musikaler riktade till barn och ungdomar.

Hela iscensättningen av The Lion King är makalös, det är fantastiska kostymer, dekor, dansare, skådespelare och sångare av yppersta klass. Oavsett om man gillar innehållet som sådant, så är ett besök på The Lion King väl spenderade slantar.

Efter föreställningen passade vi på att äta god mat på White Lion – Covent garden, en genuin pub med matservering på ovanvåningen, allt självklart inrett i klassisk brittisk stil, helt i min smak.

Dagen gick sen vidare till nästa äventyr, för mig blev det ett besök på Billy Elliot och AC + Frida kikade på The book of Mormom.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*