Aug 102012
 

Klockan ringde väldig tidigt, tror det var vid 4 tiden på morgonen, men skall man med ett tidigt plan så är det bara till att kliva ur bingen och få fart på dagen.

Men resan gick bra, vi tuffade in i Landskrona med ett prima Öresundståg, varpå en kortare bussresa ner till Rådhustorget följde. Hotellet hade vi bokat sedan tidigare, så det blev en kort promenix i det härliga vädret till Hotell Öresund.

Nu var vi lite tidiga, men det gick tack och lov bra att checka in i alla fall.

Hotell Öresund, Rum 402

Rummet var väldigt minimalistiskt i sin inredning, kunde ha varit trevligt med nån liten tavla eller så för att pigga upp upplevelsen, men det var rent, fint och bra sängar, så här skulle det nog gå bra att sova gott.

Det trådlösa nätverket som skulle finnas på hotellet fungerade inte, men man kan inte få allt 🙂

När man ändå är i Landskrona, så får man inte missa Why Not Café, så jag och hustrun tog oss en lite promenad ner till slottet för en god fika. Men denna gången blev vi i ärlighetens namn lite besvikna då det inte var samma höga kvalitet som det brukar vara, för de brukar vara väldigt gott.

Fika, Why Not Café – Landskrona

Hemma hos föräldrarna var det som vanligt, fast bestyren med att förbereda morgondagen var i full fart, vi sparar det till imorgon.

Halvmånen Landskrona

Nere på slottet var det konsert med Magnus Uggla under kvällen, vi tjuvlyssnade lite under vår kvällspromenad, det är riktigt fint här i Landskrona, en underbart vacker stad.

Det har varit en lång dag för oss idag, så nu blir sömnen välkommen.

Sov Gott!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*