Jun 082010
 

Natten blev kortare än vad jag tänkte mig, läckage i näsan väckte mig vid halv 6, klarvaken som jag då var så gick jag ner en våning och kikade på lite TV, det var Sverker soptunna som avhandlades i ett summerande avsnitt av Plus. Riktigt intressant att få inblick i hans soptunnas historia.

Arbetsdagen blev ryckt i molekyler, men på något sätt lyckades jag snörvla mig genom tillblivelsen av trillingarna Monster. Dessa tre skåp skall jag försöka hinna klart till helgen, för sen skall de ut på resa till ett bygge.

Trillingarna Monster

Det formligen rann svett på min rygg, förkylning med svag feber i kombination med fysiskt arbete gör sitt till, men väl hemma passerade jag vertikaltvätten, ner i mysbyxorna, snyta mig ett antal gånger, sen känns livet betydligt bättre igen.

En av våra katter, Tisdag, har varit som ett plåster den senaste tiden, problemet är nog i grund och botten att jag har gett henne kattgodis, och hon har räknat ut att om hon stirrar ut mig, så får hon kattsnirr. Smart katt!

Tisdag Katt

Det jag inte riktigt luskat ut under 10 års tid är vad denna katt egentligen har för smakpreferenser, för det snirr som hon kråmar sig sönder om vissa dagar för att få tag på, kan hon nästa dag bara pilla på med efterföljande  blängning med tydlig undertext att jag klart ställt fram fel sak framför henne.

Nåväl, hundar har ägare men katter har tjänare, det stämmer nog rätt bra.

Kvällens dokumentär är nu avklarad, likaså middagen, så nu skall jag tuta med näsan och försöka krya på mig lite.

Tjing!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*