Nov 152012
 

I morse tog jag tåget ner till Stockholm, i vanliga fall åker jag vidare med tex buss eller tunnelbana till de projekt som jag jobbar med, men inte idag, för idag har jag besiktigat en installationsplats inne på Centralstationen, kortare resa än så inne i storstan har jag nog aldrig haft 🙂 Allt gick bra, efter någon timme rullade jag hem till Gävle igen.

Centralstationen - Stockholm

Centralstationen – Stockholm

Och så en liten uppdatering på läget vid bygget på tomten där Maskinistgården tidigare stod, lite fint motljus, det går framåt så sakteliga.

Maskinistgården - Gävle

Maskinistgården – Gävle

Förkylningen börjar nu bli plågsam, inser att det kan bli sängliggande av det här.. har ingen lust att bli sjuk.

*snörvel*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*