Jun 262011
 

Denna dagen har varit varm, skönt med AC på rummet, hustrun har fortfarande lock för öronen, och min internetanslutning funkar inge vidare, det blev nog nått galet igår när jag var på The Phonehouse. Konceptet att turister inte vet hur allt fungerar är ofta helt obekant. Killen som jag pratade med på The Phonehouse hanterade Engelska hyfsat, men jag tror inte polletten med att jag ville ha mitt kontantkort fyllt under 7 dygn.

Vi bor i det som en gång i tiden var ett litet stall, därav kallas det passande nog för “Stallet” 🙂

Stallet

Hela denna dagen är en ledig dag, resten av vårt sällskap kom med flyget kring lunch, några fick åka in till Malaga för att hämta upp dem. Då alla butiker är stängda på Söndagar så har vi som kom igår sett till att laga ordenligt med mat, vi kör en form av kollektiv matlagning denna dagen, får se hur detta håller ihop under resten av veckan.

Snart är det dags för mat

I en av utefinkorna kunde man lata sig i skuggan, mycket vatten slinker ner i värmen, kanske även en och annan kall öl. Men är det helg så är det helg.

Lite siesta i skuggan

Husen vi bor i är fyllda med små fina detaljer, det ger mat för själen med denna utsmyckning, de hur ett hjul kan bli till ett fönster, detta är inne på en av husets badrum.

Rullande fönster

Sen alla vyer, det är ett torrt landskap som suktar efter regn, mest fuktigt verkar det vara på morgontimmarna, när daggen fastnar på växterna, tror inte detta landskap skulle kunna leva utan denna daggen. Nu på sena eftermiddagen så är det varmt, ca 34 grader när jag kikade senast på termometern. Jag är inte helt van vid denna hetta så det blir lite vilopauser inne i stallets ac-kylda klimat 🙂

Vy från lunchbordet

Det är nu dags för kvällens gemensamma matlagning, det skall grillas och fixas, så jag har lite att göra. En specialitet är ju de rostade skivade potatisarna, och så vitlöksvallan inte att förglömma, det lyfter maten till en högre nivå.

Dörren in till La Molineta

Blir mer imorgon, då är det arbetsdag,

Go’Eftermiddag!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*