Aug 242010
 

Natten var lite orolig, jag vaknade till ett par gånger, undrar lite vad det kan bero på.

Dagen har i övrigt mest handlat om att åka tur och retur till Västerås med mellanliggande arbete. En helt del förberedelser inför morgondagen hanns med i samma veva.

Paraderande strålisar

Jag har låtit mig förstå att det varit en massa väder i landet idag, men jag tror jag lyckats missa nästan varendaste lite droppe, endast spåren på marken avslöjade allt regn som fallit idag.

Påse med kärlek

Väl hemma så har det mest varit lugnt, jag har pillat lite på datorn, men inte åstadkommit nått mer substantiellt, får hoppas jag har mer energi imorgon.

Hej Hopp!

  2 Responses to “Västerås ToR”

  1. Hallo! Satt länge och tittade på Dina Strålissar. Fattade inte vad det skulle föreställa, men ett ljus gick upp så småningom = belysning. Ja det är inte alltid så lätt för en annan. Full blåst idag. Trots allt har vi lytckats klippa ner stockrosorna och köra dem på tippen. Ha det bra mamma.

    • Jo, ibland kan bilder vara svåra att få ordning på, lite som de där extrema närbilderna i tidningen där man skall gissa vad det är för något, sånt kan vara klurigt. Hälsa gott!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*