Aug 052014
 

Jag, Anne Catrine och Charlie skall iväg på ett stort äventyr under en veckas tid, vi har en plan som bygger på att vi skall ta oss till Göteborg, sen vidare med båt till Fredrikshavn, vidare till Legoland och sen till Landskrona och hem igen, en rejäl sväng för lille mannen som bara är 3 år gammal, men vi tror att det skall gå bra.

Charlie tittar på film

Charlie tittar på film

Redan igår hämtade vi upp Charlie, så att han fick sova hemma hos oss, det var ett enkelt sätt att spara in lite tid så att säga. Även om det tog ett tag innan vi kunde åka från hans föräldrar, det blev ju lite tokigt när man är helt uppspelt 🙂

Ett bra trick som vi fått lära oss är att det här med surfplatta är fantastiskt, det är ett bra hjälpmedel för att hålla barnen upptagna under bilresan. I surfplattan fanns det laddat med filmer och spel som vi visste att han gillade, fantastiskt bra grej.

Brandrök över Västerås

Brandrök över Västerås

Det pågår en jättelik skogsbrand i trakterna kring Norberg. När vi körde till Göteborg så passerade vi Västerås, där låg brandröken tät, trots att det är en bra bit från brandhärden.

Det tar på krafterna att passa barn, men syftet är gott, så det skall nog gå bra.

När vi kom fram till Göteborg kunde jag konstatera att det fortfarande är en stad som inte är kompatibel med mig. 🙂

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*