Jun 282010
 

Första dagen på semestern, och vad gör jag, jo går till jobbet, det är delar av mitt arbete som är att hänföra till beting, är det inte klart, så är det bara att fortsätta, det är en del av utmaningen med jobbet, att få allt klart i tid, ofta går det bra, ibland räcker inte tiden riktigt till. Men nu rullar det på bra tycker jag.

Efter jobbet tog jag svängen till K-rauta för att köpa ett upphäng till skjutdörr, lite doktorerande behövs innan detta kommer att fungera, men det upphäng jag fick tag på kommer att bli skitbra.

Tjejjerna åkte iväg med hjulet på lite shopping, så jag rådde om mig själv på kvällen, skall sanningen fram så blev det rätt mycket TV, jag är så glad att vi har dokumentärkanalen TV4 Science Fiktion, där sänds massor med bra dokumentärer dagarna i ända.

Trådlös accespunkt

Vår gamla trådlösa accespunkt börjar bli till åren, och denna kväll har jag pysslat för att få igång den nya, det är ett projekt som jag har dragit lite på, mest för att det varit så mycket annat som pockat på uppmärksamhet, men nu rullar det, skönt!

Fan vad varmt det är, jag kokar bort, gäller nog att dricka mycket vatten, fast då kanske man pinkar på sig inatt, hur man än gör så blir det galet.

Natti natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*