Jun 292010
 

Det känns riktigt bra att nu kunna beta av de sista noterna på göralistan, inte så mycket kvar nu. Jag har även påbörjat ett nytt projekt, det blir en liten skrift, en projekteringsguide för en av våra produktgrupper, jag gillar att göra sånt arbete, det är kreativt, och så påminner det mig om att jag snart borde börja skriva böcker på riktigt.

Värmen har varit tryckande idag, hörde en siffra kring 27 C, det kan nog stämma, min inre värmereglering hinner inte fullt med. Gäller att dricka ordentligt med sprit vatten för att kompensera för det som rinner längs ryggen just nu.

Efter jobbet när jag kom hem så plockade jag lite rabarber och kokade kräm, imorgon bitti, då blir det kylskåpskall rabarberkräm med kall mjölk, det är mumma det!

Stapelia gigantea

Min lilla Strapelia, den är nu sprickfärdig, jag riktigt känner att den laddar, Här skall det blommas så det står härliga till! Imorgon tror jag det är dags.

Rivandet inför renovering, det rullar på det med, ett par timmars nötande har jag hunnit med även denna dag, snart blir det en sväng till soptippen.

Renovering pågår

I morgon skall jag ta en väggsnutt till, undertaket skall ner och masoniten på golvet skall bort, det gruvar jag mig mest inför. När det undergolvet lades så kan jag avslöja att de inte direkt snålade med spiken….

Höll nästan på att glömma, jag är öppen för en lunchdate imorgon, det är bara att säga till, någon gång mellan 12-13, jag bjuder på maten nere på 9:an, du står för samtalet 🙂 Först till kvarn är det som gäller.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*