Aug 012010
 

Jag skall villigt erkänna att jag sov väldigt gott i natt, hemma i min egen säng tillsammans med min älskade hustru. Först vid 10-tiden masade jag mig ur sängen, petade i mig lite frukost och mest njöt av världen.

Tisdag krävde lite uppmärksamhet, vår lilla katt-tant är lite udda, men idag ville hon av någon anledning hålla sig nära mig, trevligt tycker jag. Tisdag har en fäbless för lite udda mat, och hon blir lätt lite kinkig om hon inte får sån där creme bonjour med vitlökssmak, det skall vara rätt sort, annars sprätter hon med bakbenen och går därifrån.

Tisdag Katt

Det blev lite tvättande, jag passade på att köra en tom maskin på högsta möjliga värme i hopp om att göra maskinen lite extra ren, får se om det funkar. I tvättstugan hittade jag även Moltas, hon låg och sov inne i en väska, lite paff blev jag allt när jag öppnade väskan i min jakt efter en livrem.

Sen började allvaret, denna dag är resdag till Trondheim, så vid lunch rullade jag mot jobbet för att sedan åka bil i 8 timmar, det tar sin lilla tid att åka dit.

Rum 325 Comfort Hotel Park, Trondheim

Rummet, 325 på Comfort Hotel Park, är inte så stort, så kortet fick tas i en lite udda vinkel, men jag kommer säker att sova gott här.

Semestern är över och väckarklockan är åter igen aktiverad i min mobil. Jag har haft en underbar sommar tillsammans med min hustru, nu blir det till att leva på minnena ett tag.

Natti Natti!

  5 Responses to “egroN”

  1. Du är väl inte uppe på byrån och klättrar Stefan? haha.

  2. Har du provat Monkens hotell i Trondheim? Var där 2002./Christian

    • Japp, Monken har jag bott på, men det är några år sedan. En hel del hotell har passerat revy under årens lopp 🙂

  3. Monken ägs av Hans Hoff som är någon slags av hotell kung i Trondeheim. Äger flera hotell. Träffade honom och hans svenska fru Lotta Spathoni Norberg för några år sedan. /Christian

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*