Jul 312010
 

Efter gårdagens härliga konsert på Dalhalla, så unnade vi oss en rejäl sovmorgon, frukosten serveras fram till 10, så vi masade oss ner en halvtimme före. Rummet, det ser verkligen ut som en hytt på finlandsfärjan, men när jag kikade ut ur fönstret, så var det fortfarande Mora som syntes utanför.

Det var rätt mycket folk i matsalen, något senare under dagen kom vi fram till att det var högt tryck i trakterna pga Rättvik Classic Car Week. Frukosten var helt ok, och utsikten prima.

AC, Frukost Best Western Mora

Jag var nog lite snurrig på morgonen, för telefonen, den höll jag på att glömma på rummet, tur var att jag kom på det innan vi lämnade in våra nycklar.

Det här med hotellrum är lite skumt, jag undrar ofta varför det alltid är en sån brist på vägguttag, nu när vi kommer så har vi med oss var sin dator, var sin mobilladdare och en 3G W-Lan router, då blir det lite lite med bara ett eller två fjuttiga uttag. I detta rummet fanns det inte några uttag nära sängen, utan de var på andra sidan rummet.

Min kära hustru var lite extra söt idag, så jag klämde till med ett kort på henne ute på parkeringen.

Söta frun!

Tanken var att vi skulle hämta upp Linus i Orsa för att ta med honom till min syster i Skattungbyn, men under natten var det nya bud, så det blev hämtning i Mora istället, saker och ting förändras fort.

I samband med detta så var jag sugen på en kopp kaffe till, bilen pekades till drive-in på McDonalds i Mora, först försökte vi beställa 1 st Kaffe latte, men vi fick beskedet att de inte hade någon mjölk och erbjöd en stor kaffe utan mjölk istället vilket var en ok deal, fast när vi väl kom fram till luckan för att få koppen, så sa expediten snällt att vi fick två mellan-kaffe som kompensation för att det inte fanns nån mjölk. Vi hade inte hjärta att säga att det bara var en av oss om överhuvudtaget dricker kaffe. Linus fick ta hand om den extra koppen, han verkade nöjd och glad 🙂

Väl hemma hos min syster så inspekterade jag och AC regeringen, det är grisarna som är döpta efter partiledarna, till hösten blir det slakt och leverans.

Regeringen

Vi förplägnades väl av min syster, wok med efterföljande väldans god tårta.

Tårtan!

Som lite extra sällskap till efterrätten hade vi Zlatan, han passade på att hälla ut sig i fristil efter att han fått lite grädde på nosen, en helt underbar liten kissekatt.

Zlatan uthälld

Annika, stort tack för god mat och god fika, vi ses snart igen!

Bilen rullade hemåt till Gävle, jag sov gott under stora delar av resan, och nu är det sena kvällen igen, denna dagen är snart ett stängt land, och imorgon vet vi inte mycket om ännu.

Natti Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*