Jun 022010
 

Det är genomkoncentrerade arbetsdagar, för att få allt på rätt plats så gäller det att hålla sig koncentrerad, inte helt lätt när det är så mycket som snurrar i skallen på en.

Utsikten från vårt boende, jag gjorde ett nytt försök att fotografera det i morse, vad tycks, ser det inte härligt ut så säg.

Utsikt Ranheim

Jag skall ta och träna lite mer på det här med att stitcha foton, men detta är vad det blev denna dag.

En helt annan reflektion, en skum erfarenhet är att väldigt många affärer i Norge, speciellt mataffärer inte tar vanliga VISA kort som betalningsmedel, det är ytterst frustrerande, så dagens mathandling fick bli på KBS, där fanns en bankomat som tog VISA, så med papperspengar i plånkan så inhandlades en frys-pizza, samma som igår, likadan, jag orkade inte laga mat idag.

I godishyllan rullade jag till mig en Center, den försvann rätt kvickt kan jag säga, de hade även Norges mest kjøpte bil, Ahlgrens bilar tillverkas ju nästan på vår bakgård hemmavid.

Norges mest kjøpte bil

Nu är denna dagen slut, jag skall bädda ner mig, helt slut, och sen ringa min älskade hustru.

  One Response to “En populär bil”

  1. Du tar fina kort min söta man. Var rädd om dig. Jag älskar dig *puss*

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*