Jun 032010
 

Denna morgon var vädret lite mindre vänligt än tidigare, uppehål var inte läget, snarare tvärtom.

Jag och Micke fortsatte med våra uppdrag, det är mycket givande att sammarbeta med någon som förstår fullt ut vad det är jag gör på jobbet, jag hoppas att utbytet är gemensamt. En del åtgärder är mer handgripliga, lite uppdatering av firmware i inbyggda system utfördes.

Micke på liften

 Dagarna blir rätt lätt repriser på föregående dag, rutiner upparbetas, så dagens lunch blev även idag afnjuten på Ni Muser, det är gott, trevligt och billigt med Norska mått. Dagens lunch är en rätt ny verksamhet i Norge, vanligare är att alla tar med sig sin smörepakke till lunsj.

Ni Muser - Trondheim

 En del mindre skador har uppstått på några enstaka elektronikdetaljer, men med vårt upplag av reservdelar så åtgärdas det lätt.

Skadad elektronik

Klockan är mycket, middan blev ett par läfse och en rulle center, orkade inte med att fixa nått vettigt att äta. Sov gott!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*