Aug 022010
 

Det är onekligen en viss skillnad mot att ha semester ställt mot att arbeta, jag kan ta några exempel, på semestern ringer ingen väckarklocka mitt i natten och man får göra lite som man vill på dagarna, tex kan man ta lite siesta mitt på dan, det går inte för sig när man arbetar.

I mitt jobb kan det i vissa perioder bli lite väl mycket stillasittande, tex har jag idag mest suttit på en stol och pillat på en dator med tillhörande hummande i lagom portioner. Uppdraget blir utfört, men det ger inte så värst mycket motion 🙂

Åsikter om bilkörningen

Vad har annars hänt, inte mycket, jag har fått en informell förfrågan om att föreläsa till hösten, och det tackade jag ja till, vi får se om det blir skarpt läge men det ger sig.

Klockan är mycket nu, och det är dags att nanna kudden.

Mer i morgon!

  One Response to “En viss skillnad”

  1. Du får väl ta Dig en promenad och tänka ut vad Du skall prata om på föreläsningarna.
    Det är viktigt att röra på sig. Det säger hustru!!/ Pappa

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*