Aug 032010
 

Det blir vanligtvis rätt intensiva arbetsdagar när jag är ute på jobb, men just i dag har jag och mina kollegor haft ett par luckor under eftermiddagen.

Vi passade på att ta en sväng och titta på ett par tidigare projekt, sånt som vi gjort för flera år sedan, ett av besöken var på Ringve museum.

Ringve museum

På Ringve har de helt fantastiska samlingar med musikinstrument, alt presenterat i en utställning som tilltalar besökarna. En av mina favoriter i utställningen är en monter med miniatyrinstrument, tänk vilket pyssel det är att göra så små saker med hög detaljrikedom.

Ringve

Ett annat projekt som vi kikade på var det helt nybyggda sjöfartsmuseet, det invigdes nu i våras, en riktig liten pärla.

Sjöfartsmuseet

I stora salen finns ett stiliserat skeppsdäck, här berättas historier om livet till sjöss.

Sjöfartsmuseet

Jag och mina kollegor har hittat ett rätt trevligt matställe, Café Benoni, ute på Lade, vi har varit dit varje lunch denna vecka, och idag slog jag till på en Veg burgare, det är inte många år sedan det var helt omöjligt att hitta något endaste hak här i stan som hade vegetarisk mat på menyn, men numera blir det allt vanligare.

Veg burgare, Cafe Benoni

Detta var en helt ok måltid, klart rekommenderbart.

Sen vidtog jobbet igen, vi körde på rätt länge för att vi helt enkelt behövde vänta på att dagsljuset lugnade ner sig, så först vid halv 10 så rundade vi av denna dagens arbete.

Rockheim

Kvällsmaten är klar, min hustru och jag har fått lite kvalitetstid i telefonen, jag saknar henne, men snart blir det hemresa igen, och då får vi kramas lite, det ser jag fram emot.

Natti natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*