Dec 012012
 

Jag och söta hustrun hade ett litet äventyr inplanerat nu på helgen, det skulle bli stort födelsedagskalas i Skattungbyn hos min syster Annika, det var både hon och hennes son Linus som hade kombinerad bemärkelsedag. För Linus del var det dags att bli myndig, de ni, tiden den går.

Nu var det så att hustrun redan var i Dalarna, så jag körde upp till Tällberg för att hämta upp henne på Dalecarlia, Det var rätt körigt med vädret, mycket snö och spårigt, men jag tar det lugnt när jag kör, då brukar det gå bra.

Tällberg Dalecarlia

Tällberg Dalecarlia

Vi körde den korta sträckan upp till Orsa för att checka in på Kungshaga hotell, det ligger strax söder om Orsa, vi fick vårt rum, nummer 23 mes utsikt som var slående, nu har vintern slagit till så mycket är skymt, men man kan se hela sjön utanför fönstret, prima utsikt.

Utsikt från Kungshaga Hotell - Orsa

Utsikt från Kungshaga Hotell – Orsa

Hemma hos min syster var det fullt dukat för fest, samtalen flöt på bra, mycket trevliga gäster, det är alltid så härligt avslappnat hemma hos min syster, det trivs jag med.

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Vi njöt av maten, presenter delades ut, alla vad glada i sinnet.

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Trots förkylningar så hade även mina föräldrar kommit upp till Skattungbyn, en lång resa, samtidigt är det så härligt att få träffas hela familjen.

Pappa och Mamma

Pappa och Mamma

Sist men inte minst, en ljuvlig efterrätt dukades fram, flarn med glass och hjortronsylt, det är mumma det.

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Födelsedagsfest i Skattungbyn

Timmarna rullade på, jag och min älskade hustru rundade så sakteliga av och begav oss tillbaks till vårt rum på Kungshaga, vi sitter nu på rummet och är mycket nöjda över en härlig födelsedagsfest.

Imorgon är en ny dag, nu skall vi sova gott.

Go’Natt!

Sorry, the comment form is closed at this time.