Nov 252012
 

Trött och sliten, hinner knappt med min vardag, blir lite skralt med bloggande i dessa dagar, men jag tar mig fram så gott jag kan.

Dagens äventyr, vi lastade oss in i Holger och körde ner till Jesper, idag skulle vi fira hans födelsedag, inte helt rätt dag, men verkligheten måste bestämma ibland.

Vägen ner till Bro var bra men attans dimmigt, sikten var väl sådär och då får man ta det lilla lugna så att inget otrevligt händer. Självklart vinkade jag lite till det ensamma trädet på E4:an, ingen bild av trädet denna gången dock.

Vägen mellan Gävle och Stockholm

Vägen mellan Gävle och Stockholm

Jesper och Therese hade bullat upp med god mat och fikabullar, riktigt gott, de har lärt sig konsten att laga mat från grunden, en av de viktigaste kunskaperna man kan få med sig in i vuxenlivet.

Hemlagade bullar

Hemlagade bullar

Hela sällskapet mumsade på godsakerna, vi språkades vid och hade det riktigt trevligt tillsammans. Födelsedagsbarnet fick sig lite presenter, dessa hoppas vi föll väl ut.

Jesper - 23år

Jesper – 23år

Ett tag senare blev det dags att äta lite varmt, värdparet hade gjort två rejäla pajer som vi alla med stor aptit mumsade i oss, visst ser det smarrigt ut så säg.

Hemlagad Paj

Hemlagad Paj

Mätta i magen och med Jesper väl gratulerad så åkte vi tillbaks till Gävle. Frida lyckades snava på en kant utanför Jespers trappuppgång, stackarn fick knät på byxan sönderrivet, inge bra alls.

Nåväl, denna dagen har nu gjort sitt, det är en ny imorgon som jag skall ta tag i då.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*