Dec 292010
 
Även denna dagen var en jobbedag, men nu närmar sig färdigställande med stormsteg, ett par arbetspass till så är jag klar med det jag håller på med, skall bli skönt att få skeppa iväg till kund.Dagens lunch, det blev inte så värst spännande, jag klämde till med en Vegatarisk Wok på Alp’s. Det var mest att betrakta som livsfarligt att gå på trottoarerna, för det hängde istappar på ett par meter ner från taken, så det blev till att gå på gatan för min del.

Efter jobbet krängde jag på mig mina fantastiska Icebug spikskor, jag är löjligt nöjd över de skorna, risken att halka är noll, så det glöder under skorna när jag är ute och går. Målet nu var att ta mig upp till söder för att intaga en middag till Hans ära, det är hans dag idag, fyller 26år!

Bocken i Gävle har överlevt både Vandaler och Sabotörer, den står så prydligt kvar på sin plats, undrar om bocken är trött på att alla år stå och glo åt samma håll, kan de inte vända på honom nångång?

Bocken Gävle

Bord var bokat på Texas Longhorn uppe på söder, jag och AC har varit där tidigare med mycket gott resultat, så vi såg alla fram emot en strålande god måltid. Jag mötte hustrun utanför dörren, och övertalade henne att vi nog kunde gå in istället för att stå ute och frysa 🙂 En stund senare slöt resten av sällskapet upp. Jag, Ac, Malin, Hans och Frida.

Texas Longhorn, Gävle

Vi bläddrade lite i menyn innan beslut om mat fattades. Jag beställde en “The Works” i vegetariskt utförande, i princip alla deras burgare går att få i veg utförande, det uppskattar jag mycket.

Texas Longhorn, Gävle

Nu blev det självklart lite tokigt, för jag vet inte om det var kocken eller hon som serverade som var duktigt snurrig, för min veg burgare kom in med ett rejält stycke stekt bacon under brödet, när jag påtalade att det var en vegetarisk burgare jag hade beställt, så såg hon som serverade lite förlägen ut och bar iväg tallriken till köket, med vändande post kom hon tillbaks igen med samma burgare fast nu utan bacon. Vi runt bordet frågade henne lite lätt hur hon nu hade tänkt sig, för jag vill verkligen inte ha en burgare som smakar bacon, det borde de begripa.

Tallriken skickades åter ut till köket, jag tycker det är väldigt dålig att ens komma på idén att göra som de gjorde. Efter ett tag fick jag in en ny (hoppas jag verkligen) burgare, denna gången verkade det någorlunda rätt.

Troligtvis nygjord Veg The Works, Texas Longhorn Gävle

Nästa lite trista var att det nog var en annan kock denna kvällen än förra gången vi var där, för maten var klart bättre då, inte för att det var illa denna kvällen, men det var bättre förra gången.

AC, Malin och Hans

Nåväl, jag och Ac bjöd på kvällens mat, nån driks var det inte tal om, finns ingen mening att belöna efter fadäsen med min burgare, jag tror nog att servitrisen förstod vinken 🙂

Mätta i magen rullade vi hem till oss för lite tårta och en och annan present till Hans, det är hans dag idag, han fyller 26 år idag!

Hans och Malin

Tårtan, den får vi inte glömma, den kommer från Bergby med fina texten “Gott Nytt År” skrivet med svårlästa bokstäver 🙂 God som attan var den, varför skall man äta mat när man kan äta tårta?

Tårtan!

Och så presenter, klart att Hans skulle ha lite presenter, jag tror att han blev glad och nöjd över denna dagen, för det var ju ändå hans egen speciella dag idag, Hipp Hipp Hurra!!

Hans fick en liten present

Vi rundade av kvällen i soffans tecken, jag och hustrun var mosiga efter en lång dag, arbete, mat, tårta, allt tar ut sin rätt mot slutet av dagen, så det blir inte mer av dagen än så här.

Tjingeling!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*