Sep 032011
 

Lördag, hela denna dagen har jag ägnat åt fortsatt renovering av vårt blivande gästrum, min plan för dagen var som alltid storslagen, och jag måste nog erkänna att jag hann rätt långt med arbetet. Först var det ett förmiddagspass med målning av fönster, det är attans vad många sidor det finns på ett fönster 🙂 Ytterligare strykning med grundfärg, nu är det “bara” sista lagret kvar att göra, får se när jag hinner med det. Fast det är ju ytterligare ett fönster kvar att göra, så jag har nog en hel del jobb kvar med fönsterna.

Mesta jobbet idag har bestått av uppsättning av Easy Cover, dvs renoveringstapet som återställer väggarna inför den riktiga tapetseringen, det är massa moment på vägen som behövde fixas, lite laga, lite lappa, lite slipa.

Bort med element

Ena elementet tog jag bort, rengjorde, högtryckstvättade och förberedde och målade, ja, ena sidan blev målad nu får det torka under natten så att även andra sidan kan få lite färg. Jag hade rätt mycket problem med bottenventilen, den kärvade rätt rejält, tror att jag måste byta den sen när elementet skall på igen, lite surt men det är så det är.

Blivande gästrummet

Så det tar sig, jag är nöjd med dagen arbete, för varje dag kommer jag närmare slutet på detta rummet, skall bli skönt den dagen det är klart.

Natti Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*