Sep 052011
 

Min resa till Skåne hade ju ett syfte, inte bara nöjen denna gången. Ett projekt som jag tidigare arbetat med hade haft oturen att få ett rejält åsknedslag som orsakade en hel del skadad utrustning skulle åtgärdas. Jag fick låna mina föräldrars bil och körde på morgonen ner till Kal P Dal’s gamla hemort Arlöv. Motorvägen var välfylld denna morgon, massa trafik, men så är det ju mycket folk som pendlar ner till Malmö.

Pendlare på väg mot Malmö

Jobbet i sig var rätt enkelt, det var bara till att nöta på med att byta ut alla delar som var skadade, inte så värst spännande, det viktiga är ändå att installationen blev helt återställd. Alla jobb är inte nydanande. Fast jag tycker det är skönt att få lämna ett bra jobb efter mig, även efter en stor reparation. Noggrannhet är viktigt.

Åskskadad utrustning

En bit in på förmiddagen fick jag assistans i jobbet, jag hade en inhyrd arbetskraft som hjälpte mig en hel del med sådanna moment som är svåra att göra helt själv, det var en lättnad må jag säga. Framförallt så kunde jag koncentrera mig på det som var de stora åtagandena.

En snabb lunch på Burlöv Center, ligger precis i närheten. De har ett bra food court där som jag gärna besöker när jag är i krokarna. Under åren har jag hittat några bra ställen lite här och var i landet, så jag slipper få kass mat nu när jag vet vart jag skall gå.

Burlöv Center

Jag är nöjd med dagen, allt fungerade som det skulle när jag lämnade över till kunden igen, alla var nöjda och glada, det är det viktigaste.

Arlövs kyrka

Jag hade en plan om att fortsätta vidare på ett annat kundbesök efter att jobbet var klart, men tillvaron ville lite annorlunda så istället tog jag mig upp till Landskrona för att lite akut hjälpa min far, tur att jag var i krokarna för det var bra att jag kunde hjälpa till.

Dagen är slut, så är även jag.

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*