Mar 312013
 

När man väl är ute på tur i Skåne så skall man besöka Sjöbo Kaffestuga och njuta av deras Kakbuffé, så vi ställde kosan dit. Jag och min älskade hustru brukar vanligtvis under påsken åkt till Forsbacka Värdshus för att äta kakor, men denna påsk var vi i Skåneland. Det är inte helt enkelt att hitta till Sjöbo Kaffestuga, men vi lyckades med hjälp av min gps i telefonen.

Sjöbo Kaffestuga

Sjöbo Kaffestuga

Den kakbuffé som bjuds består av 7 sorters kakor, kaffe, te och lite annat, självklart hittade jag något som smakade som en smörbulle, det var riktigt mungott, prima varor må jag säga, väl värt att ta en omväg för att få uppleva.

Kakbuffé på Sjöbo Kaffestuga

Kakbuffé på Sjöbo Kaffestuga

Miljön är trevlig, det är en gammal korsvirkeshus med gott om plats för många besökare. Jag kan tänka mig att det är full fart på kommersen här när det är högsäsong. Idag var det väl lite si och så med vädret, våren har ännu inte riktigt kommit igång, så vi slapp trängas 🙂

Kakbuffé på Sjöbo Kaffestuga

Kakbuffé på Sjöbo Kaffestuga

Vårt äventyr för denna dagen rullade vidare, men ett smakminne rikare är jag allt.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*