Oct 282010
 

Veckan närmar sig så sakteliga sitt slut, idag skrev vi Torsdag, det var mörkt ute när jag gick till jobbet, hustrun susade gott, det är hon väl unnad.

Jobbet med luxmätarn är nu klar, allt är packat och klart, om några dagar är allt i drift, jag hoppas att allt fungerar som det skall. Det var lite pyssel att dokumentera allt, men även det är klart.

Serieportserver SN3101

Lunchen, ja, det blev en promenix upp till stationen och Lotus, de har en underbar linsgryta som jag ofta avnjuter, ett besök anbefalles! Gavleån visade upp sig med blankt vatten denna dagen, ingen storm, ingen blåst, bara fint, kanske kan det bli ett vykort av denna bilden, vi får se vad om händer.

Gavleån

Hustrun har fått blommor av sin arbetsgivare, en krya på dig bukett, den är väldigt fin måste jag säga. Kvällen är snart till ända, det återstår inte mycket mer än att snart gå till sängs. Imorgon är det Fredag, vi får se vad den dagen bär med sig.

Hej hopp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*