Jul 022011
 

Morgonen började som vanligt med lite frukost, detta är nu dagen för hemresa till Sverige, så vi städade ur vårt stall, en hel del färskvaror fick åka ut i soporna. Även om vi försökt tajma ihop inköpen med åtgången så blev det en del över. Allt som var konserver, burkar, kaffefrön, potatis och sånt som klarar sig i värmen lämnade vi kvar till husägarna. Hoppas att de kommer till nytta.

Morgon vid stallet

Precis som på resan ner hit så åkte vi i två grupper, så vi som kom ner först åkte hem först, alla 11 samlade ihop sig i bilarna, väskorna stuvades runt och fördelades i bilarnas skuffar, det är lite ont om plats i de minsta bilarna, men vi fixade detta.

Packning pågår

Flygplatsen i Malaga har expanderat rejält de senaste åren, stora monumentala glasväggar skall väl symbolisera framtidstro, fast jag tror nog att det är en hel del EU-pengar som plöjts ner i denna byggnad. Fast det verkar inte direkt som om Spanien får någon ordning på sin ekonomi. Ännu är det inte lika illa som i Grekland, men inte långt därifrån.

Flygplatsen i Malaga

Incheckning av hela truppen gick smidigt, inga problem på den fronten. När vi gick genom säkerhetskontrollen så verkade inte personalen vara nått nämnvärt intresserade, jaja, så kan det vara ibland.

Vi hade ju en 4 timmars flygning framför oss, och klockan närmade sig 12-tiden. Jag, AC och Frida kom gemensamt fram till att vi borde äta nått före flygningen. Jag har haft mycket goda erfarenheter av Upper Crust, så när jag fick syn på en sådan så var valet enkelt.

Både hustrun och Frida verkade nöjda med valet, för deras baguetter försvann som en avlöning, det är kvalité det 🙂

AC på Upper Crust, Malaga Airport

Det var nog inte mer än en 30 minuters väntan innan det var dags att kliva på planet, längtan av att komma hem var stor nu. Jag hoppades att hustruns lock för öronen skulle släppa, en förhoppning var att det något lägre kabintrycket på 10.0o0m höjd skulle göra susen.

På väg in mot planet

Precis som nedresan så var starten helt utan turbulens, bara upp, upp och iväg. Nu blev resan lite seg, för jag var inte trött så sova var inte att tänka på. Jag kikade på lite film, nått avsnitt av Fåret Shaun, språkade lite med hustrun, lyssnade på radion men  lite segt var del allt.

Sprillans ny Boeing 737

Landningen var lite stökig, det var en del marknära blåst som gjorde inflygningen lite skumpig, men ner kom vi i gott skick. Taxin som körde ner oss hämtade upp oss för den sista delen av resan, från Arlanda upp till Gävle.

Snart skall taxin rulla norrut

Det har varit en lång resedag idag, katterna verkar vara nöjda över att vi är hemma igen. Nu skall vi försöka hitta på nått sätt för att få AC att bli av med locken för öronen, det har hållit i sig dryga veckan nu, inte riktigt bra.

Go’Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*