Jul 012011
 

Fredag och detta var sista arbetsdagen för oss. Varje dag har vi haft mycket givande seminarium i syfte att skapa oss en bra bild av vart vi är och vart vi är på väg. Det är en spännande process. Nu återstår bara ett stort jobb, det att genomföra allt som vi kommit fram till. Jag har fört protokollet under veckan, så det skall redigeras ihop innan jag är klar.

Utsikt från ett av badrummen

Efter jobbet så blev det en stunds siesta, kikade till hustrun, tycker synd om henne att locket för hennes öron inte släpper. Jag letade lite på nätet och såg att det kan vara så att envetna lock kan sitta i upp till 3 veckor, hoppas nu inte det blir så.

Vår lilla "pub" är öppen

Några i sällskapet passade på att bada lite i ena poolen, om man tittar noga kan man se Frida sticka upp vid bassängkanten 🙂

Frida badar i poolen

Precis utanför huset växer det ett plommonträd, jag har varit ut dit och pallat lite frukt, förbaskat gott när man kan ta helt färska saker direkt från naturen, det är nått visst med det. Precis lika gott när man får solmogna tomater. Det kan knappt jämföras med de grönsaker vi får på affären hemmavid. En hel del av godsakerna som fikon, oliver och vindruvor lär vänta ett par veckor innan de är färdiga, men de växer på precis utanför knuten.

Plommonträdet

Nu står byggande av kvällsmaten på schemat, grillen är rengjord och laddad med ny kol. Jag tänkte slå ihop en tomat och mozzarella sallad toppad med avocado och en näve pimento oliver och lite brie, det kommer bli mums!

Utsikt över nejden

Go’Middag!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*