Apr 302010
 

Tidig morgon, sent igår fick jag en beställning på massor med prylar som skall till norra Norge, så jag jobbade ett par timmar i går kväll för att förbereda allt som skulle beställas, jag är ju i en bransch där det sällan bara är att plocka saker från en hylla. I detta projektet så kommer det delar från många tillverkare spridda från Sverige till Kina.

Förmiddagen ägnade jag idag åt att beställa ihop resten av prylarna, samt att göra plocklistor till produktionen på jobbet, det blir uppföljning på måndag på detta.

På lunchen idag funderade jag på om jag börjar bli lasagnemissbrukare, för jag gick till Fräcka Fröken på Skvallertorget i Norrköping, och det var en helt annan grej jämfört mot igår, väldans gott!

Veg Lasagne, Fräcka Fröken

Efter lunchen följde ett möte, sen var det iväg hemåt, det blir några timmars bilkörning mellan Norrköping till Gävle, och i krokarna kring Stockholm var trafiken rätt så intensiv och bökig, men med lugn i sinnet så gick även det bra.

Min älskade fru mötte upp mig på jobbet, så att jag slapp gå genom den snåla blåsten hela vägen hem. Väl hemma hade min hustru en fin present till mig, ett par nya sandaler, de kommer väl till pass, sköna var det åxå.

Nu är det helg, och jag har tagit mig ett par skivor kavring och ett glas vin, gott!

Flytande Skoj!

Trevlig Valborg, och Elda Lugnt!

  One Response to “Missbrukare?”

 1. Hejsan Stefan!
  Nu minsann har jag hittat din blogg!
  Jag hoppas att Valborg avlöpt på ett tryggt sätt, verkade ju så av sms:et att döma. 🙂
  Jag har bara kikat lite snabbt här och där i bloggen, men ser att du bott i Linköping på Park Hotel. Jag har ett förflutet i LKPG och jobbade i ett antal år i ett av de angränsande byggnaderna till hotellet. Jag tror att det var 3 st pampiga byggnader, varar en av dem är hotellet. Gamla, härliga byggnader med stuckatur, högt i tak, djupa fönsternischer och vackra kakelugnar i alla kontorsrum. Det låg ett bageri längre upp på gatan som har sitt slut mittemot järnvägsstationen, på onsdagar bakade de “bananbröd”, en vetebulle med lite mandelmassa i och smaksatt med banan och bullen hade förstås formen av en banan. På onsdagarna var köerna långa och det kändes som om halva stan var ute på jakt efter “bananbröd”. Förmodligen finns inte bageriet kvar, men jag ska försöka få med mig min älskling på en tur till LKPG under sommaren för att kolla upp om det möjligen går att köpa “bananbröd” fortfarande.
  Ha det riktigt gott och hälsa din käraste!
  /mimsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*