Jun 062010
 

Hyfsat tidig morgon, skönt att få vara hemma igen, det är mycket som skall tas igen som jag legat efter med på tok för länge.

Nåväl, först ut och hämta upp Frida i skogen, sen ut till Totra och lämna färgen som Malin glömde på K-Rauta igår, guida Hans lite kring kakling, och sen avnjuta en magnifik blåbärspaj, tack Malin, den var mums!

Samling vid bordet

Sen åter till stan, lämna Frida hos sig, sen hem och klippa gräsmattan. Lite pyssel med att fylla ut med jord på ett par ställen där det sjunkit undan vidtog. Hustrun monterade ner fläderbuskarna i gräsmattan, hoppas att de skall trivas hos oss.

Plantering av fläder

En svängom till affären, panta flaskor och handla lite som saknades till middagen, matlagning vidtog likaså inmundigande av detsamma. Det var gott, och trivsamt nog blev det även över till matlåda.

Efter middagen blev det ett pass i källaren, fram med damsugaren, röja, städa och sen skura delar av golvet. Brunnslocket hade grott igen lite, så ner på knä med stålull i handen, så blev det nästan som nytt igen. Locket har jag själv ritat för några år sedan.

Firman som vattenskar och stansade delarna tyckte att jag var lite väl mjuk med tanke på designen, men min älskade hustru blev glad, och det är det viktigaste.

Pusslocket

Tvättmaskinen skulle av sitt stativ, jag måste förlänga två av benen något, för golvet lutar för mycket där maskinerna står, så det var bara att koppla bort allt igen, och sen ställa maskinen på golvet. Blir till att ta fram svetsen på jobbet imorgon.

Och mitt i allt detta har jag hunnit med att baka ett lantbröd, inte så mycket jobb, mest massa jäsning, men fint blev det, och nu luktar det som hos de rika hemma hos oss, nybakat och gott!

Nybakat!

Då var denna dagen lagd till handlingarna, det skall bli spännande att se vad morgondagen har i sitt sköte.

Hipp, Hopp!

  2 Responses to “Pusslocket”

  1. Du är duktig min älskade man. *puss*

  2. Hur fan orkar du med allt gubbe? 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*