Aug 162010
 

Vart tog denna dagen vägen, inte en blekaste aning. Jag fick lunchdate med min söta hustru och Frida, alla mumsade på god japansk mat. Fast det skall erkännas att jag kanske inte var i bästa skick efter gårdagen.

Kvällen, det blev mest pillande med gallerifunktionen till bloggen, kika gärna uppe i menyn under galleri, det är inte färdigställt, lite problem med ÅÄÖ, men konceptet för hur det kommer att fungera är på plats.

Fossingarna

Min kära hustru ställde fram ett varmt fotbad till mig, det var väldigt behövligt kan jag säga.

Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*