Aug 172010
 

Även denna dag har varit en kontorsdag, under förmiddagen kändes mitt högra öra som en blomkål efter att ha haft telefonen intryckt bra länge. Mina nya datorer har även de anlänt, nu återstår att konfigurera och få allt att rulla som det skall. Vi har konsekvent hoppat över Windows Vista, men nu blir det dags att påbörja skiftet till Windows 7.

Min kära hustru mötte upp mig på jobbet och vi rullade så sakteliga hem till oss, vi blev glatt överraskade att Frida var hemma hos oss och skalade potatis och fixade inför middagen. Idag skulle tjejerna äta fiskpinnar med stuvad spenat och kokt potatis.  Även ett vegetariskt alternativ byggdes ihop, det är mums med hemlagad mat!

AC och Frida leker med lurarna

AC och Frida lekte med sina lurar, och om jag fattade det hela rätt så var plötsligt AC’s lur med Finsk text, tror att de redde ut det, hoppas det i alla fall.

Efter maten passade jag på att göra ett litet bullbak, det blev en klassiker, Bajsbollar, men när jag väl hade knådat och trillat alla bollarna, så upptäckte jag att jag hade glömt sockret, så det var bara att knåda om allt en gång till, nu med socker i smeten.

Bollar i ugnen

Snart är även denna dagen till ända, kvälls teet är urdrucket, solen har gått ner, och ögonen börjar bli lite trötta.

Natti Natti!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*