May 102013
 

Efter dagens arbete, japp jag jobbade denna klämdag, så blev det en biokväll med dokumentären Star Trek – Into  Darkness. Egentligen skulle jag och söta hustrun gått tillsammans, men hon blev tyvärr krasslig, så jag tog med mig en polare istället.

Förväntningarna var stora, jag hade förberett mig lite genom att läsa förhandsrecensioner, så jag var förberedd på ett filmäventyr som redan hade fått fantastiska recensioner, ja självklart om man gillar genren överhuvudtaget.

Star Trek - Into Darkness

Star Trek – Into Darkness

Bänkad i salongen, självklart på plats där det fanns extra mycket benutrymme, så rullade filmen igång. Allt var precis så bra som jag hoppades på, prima story, bra skådespelare, 3D som inte var “effektsökeri” men som tillförde upplevelsen en extra dimension.

Filmen som sådan är som ett klassiskt Star Trek avsnitt, fast uppdaterat till en helt ny nivå.

Jag vill inte berätta nått om filmens handling, för den bör du uppleva på plats, men jag kan lova att du inte kommer att bli besviken, ja förutsatt att du gillar Science Fiktion överhuvudtaget 🙂

Go Kväll!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*