Feb 012014
 

Ännu en dag i kulturens tjänst, jag har tidigare hjälpt Eurotix med att knåpa ihop en musikvideo till deras kommande album. Så för mig var det en tidig morgon, fast jag försov mig lite, då ännu en musikvideo skulle se dagens ljus.

Den förra videon till Eurotix, den kan man se på:

 

Jag hade förberett en hel del under gårdagskvällen, en del nödvändig rekvisita var inhandlad, såsom LED-värmeljus, lite plastblommor och annat plock. Sen körde vi igång, bit för bit betade vi av scenerna, planen var enkel, se till att få så mycket filmmaterial som möjligt medan det var dagsljus ute.

Videoinspelning pågår, Eurotix

Videoinspelning pågår, Eurotix

Vi arbetade i en känslig miljö, så då får man ta till tricks som batteridrivna ljus, för det får inte finnas minsta lilla risk att byggnaden skadas. Ordning och reda.

På bilden nedan syns Andrea vid kameran, och Larry vid synten.

Videoinspelning pågår, Eurotix

Videoinspelning pågår, Eurotix

Nu återstår det stora arbetet, inte för mig, men för Andrea som skall redigera ihop slutresultatet till en sprillans ny musikvideo till Eurotix.

Lite småfrusen men ändå nöjd över dagens insats rullade jag några timmar senare hem till min älskade hustru igen.

Häpp!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*