May 142013
 

Och så här kan då en vanlig arbetsdag i Trondheim se ut, ja de flesta ställen som jag är och jobbar på påminner på det stora taget sett om varandra 🙂

Ringve Museum, Trondheim

Ringve Museum, Trondheim

Dagens lunch idag blev på Burger King på Lade, det var ungefär så illa som jag hade förväntat mig 🙂 Vegetarisk mat är inte da shit i Norge, men det visste jag ju redan tidigare.

På lunchen var jag och mina kollegor in på Elkjöp på Lade för att inhandla ett kontantkort för mobilt bredband. Jag förklarade för försäljaren vad vi behövde och fick beskedet att vi skulle ha ett Telenor Mobilt Bredband. Allt fungerade  bra, jag tittade runt på Telenors hemsida och konstaterade rätt snabbt att det är en av de mest röriga sidor jag sett.

Informationen är helt ostrukturerad, det är i det närmsta omöjligt att hitta information som man söker efter.

Den fundamentala fråga jag ställde mig var hur man gjorde för att fylla på “Mobilt Bredband”, för där fanns det ingen som helst information. För övrigt var hastigheten på det mobila bredbandet fantastiskt, i alla fall tills att hastigheten sjönk till en nivå som gjorde detta helt oanvändbart.

Jag skall ta och ringa till Telenor imorgon och fråga om vad som hänt.

Go’Natt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*